برنامه درسی
درس: رایتینگ تسک ۲
ورود به سایت

Curriculum

رایتینگ تسک ۲

درس متن

شیوه معرفی یا مقدمه نویسی essay

5
(4)

شیوه معرفی یا مقدمه نویسی essay خودتان (Introducing your essay)

در تمرین ارزیابی statement های درس قبلی باید در نظر داشته باشید که همه آنها به عنوان بخشی از یک مقدمه (introduction) نوشته شده اند. بنابراین، حتما باید ببینید آیا این جمله ها thesis نویسنده را توضیح می دهند یا نه و در عین حال، آیا کمکی به معرفی (introducing) در essay به خواننده می کنند یا نه. شکی نیست که جمله های 1 و 2 و 4 با این هدف نوشته شده اند. اما اگر از ما بپرسید ترجیح می دهیم پایان جمله 2 را به “for several reasons” یا “for two important reasons” تغییر دهیم. (جمله اول کمتر محدود و مشخص است و جمله ی دوم اشاره به این دارد که چرا تنها 2 دلیل در essay ارائه شده اند).

با این همه، تمام اینها چیزی بیش از یک جمله نیستند مگر آن که کارکرد یک thesis statement را داشته باشند که عبارت است از انعکاس (reflect) ایده های اصلی (main ideas) در چهارچوب کل essay. در نتیجه آنها تنها در کانتکست کل essay می توانند به عنوان “thesis statement” نامیده و قضاوت شوند، یعنی تنها در صورتی که دلایل (reasons) یا مشکلاتی (problems) که در پاراگراف های body ذکر می شوند واقعا با این اطلاعات جفت و جور (match) باشند.

مثال 3 مبتنی بر این ادعاست که برای گرفتن بند 7+ ناچارید خلاصه ای (summary) از دو نکته ی اصلی (main points) در thesis ارائه کنید. ارزیابی زبان (language assessment) به این روش انجام نمی شود – ممتحن (examiner) شما به کل argument شما نگاه می کند، نه این که برای هر قسمت رایتینگ شما یک تیک جداگانه بزند. چنان که قبلا دیده ایم، اضافه کردن یک فوت کوزه گری (magic ingredient) هرگز اسکور (score) شما را تقویت (boost) نخواهد کرد. هرچند نویسندگان ورزیده انگلیسی زبان ممکن است بتوانند از پس این کار برآیند.

نمونه هایی زیادی را مشاهده می کنیم که در آنها کاندیداها سعی کرده اند از این توصیه پیروی کنند و یک پاراگراف mini-body پدید آورده اند نه یک پاراگراف introductory. بعد در پی این پاراگراف، پاراگراف های body می آیند که صرفا همان argument ها و همان ایده ها را تکرار می کنند.

بنابراین تلاش برای چسباندن (cram) ایده های بیش از حد در introduction می تواند سبب بروز مشکلاتی چه در پاراگراف بندی (paragraphing) (یعنی در coherence و cohesion)، چه در پروراندن (development) ایده هایتان شود و به تکرار و دوباره کاری (Task Response) بینجامد. این اشکالات overall score شما را نه تنها بالا نمی برند بلکه پایین می آورند (lower).

مقدمه (introduction) شما باید تاپیک را به خواننده معرفی (introduce) کند. خواننده باید بتواند تاپیکی را که به شما داده شده است، صرفا با خواندن introduction و بدون نیاز به مرور پرسش آزمون (Task question) تا حد زیادی درست حدس بزند. essay هایی را که قبلا نوشته اید با دقت مرور کنید تا ببینید آیا می توانید main gist (اصل حرف) پرسش آزمون را صرفا با خواندن مقدمه‌های (introduction) خودتان بازآفرینی (recreate) کنید یا خیر.

ایده کلیدی:

به خاطر داشته باشید که تنها یک رویکرد صحیح (correct approach) برای پاسخ به هر پرسش در Writing Task 2 وجود دارد، آنهم اینست که essay شما با معیار Task Response بخواند.

 

به این صفحه چه امتیازی می دهید؟

برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین امتیازات 5 / 5. تعداد رای دهندگان: 4

تاکنون امتیازی ثبت نشده است! اولین کسی باشید که این صفحه را ارزیابی می کند.

خوشحالیم که این صفحه را مفید دانستید...

در شبکه های اجتماعی با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

متاسفیم که این صفحه برایتان مفید نبود!

نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

به نظرتان این صفحه چه کمبودی داشت که برایتان مفید نبود؟