کسب نمره بالای هفت
در ادامه پستهای آموزشی مربوط به رایتینگ آیلتس که مختص متقاضیان کسب نمره 7 طراحی شده، این بار به نحوه رفع اشکالات موجود در پاد آرگیومنتها خواهیم پرداخت. اگر نمیدانید پاد آرگیومنت چیست و کاربردش در رایتینگ چیست به دروس قبلی مراجعه کنید.
این پست آموزشی برای متقاضیان آیلتسی که به دنبال کسب نمره بالای 7 در آیلتس میباشند، مناسب است. در این درس نحوه استفاده از تکنیک پاد آرگیومنت برای پاسخگویی به رایتینگ تسک 2 آموزش داده خواهد شد.
داوطلبان آیلتس غالبا تکنیکهای افزایش نمره را فرا میگیرند بدون اینکه به توانایی هایشان جهت استفاده از آن تکنیک توجه داشته باشند. در این درس نحوه استفاده درست از پاد آرگیومنت ها در رایتینگ را به شما خواهیم آموخت و اینکه چرا باید در استفاده از این تکنیک احتیاط کنید.
کسب نمره بالا در رایتینگ آیلتس صرفا با دانستن تکنیکها میسر نخواهد بود بلکه باید نحوه بکارگیری آنها را نیز تمرین کنید. آموزش این درس به نحوه پاسخگویی به سوالات موافق و مخالف در رایتینگ آیلتس اختصاص دارد.
اگر شما هم از جمله متقاضیانی هستید که به دنبال راه حل برای کسب نمره بالا در اسکیل رایتینگ میباشید حتما نیاز دارید در مورد پاد آرگیومنت و نحوه به کارگیری صحیح آن بدانید. ارائه دادن counterargument در رایتینگ آیلتس از مهارتهای بسیار سطح بالاست که مشکلات پیچیده خاص خود را دارد.
یکی از چالشهایی که زبان آموزان آیلتس با آن مواجه هستند، ذکر مثال برای پشتیبانی از ایدههایشان در رایتنیگ است. در درس قبلی درباره شواهد پشتیبان Supporting Evidence در رایتینگ که مقدمه درس پیش رو است، صحبت کردیم.
در دروس قبلی به نحوه جلوگیری از نتیجه گیری شتاب زده و استفاده از پرسپکتیو برای افزایش نمره رایتینگ مفصلا پرداختیم و در این درس به اهمیت استفاده از شواهد پشتیبان و تایید کننده در آرگیومنت اشاره خواهیم کرد.
در این درس میخواهیم در مورد نتیجه گیریهای شتاب زده که باعث کم شدن نمره رایتینگ میشود، صحبت کنیم و با ذکر مثال و تمرین نحوه اجتناب از این اشکالات را به شما آموزش دهیم.
اگر دروس قبلی را به ترتیب مطالعه کرده باشید، با نحوه خلق انواع آرگیومنت در رایتینگ، آرگیومنتهای پیچیده و آرگیومنتهای ساخته شده با استفاده از پیش بینی آشنایی کامل پیدا کرده اید. در ادامه آموزش هایمان، این بار میخواهیم پرسپکتیو در رایتینگ را به شما آموزش دهیم تا بتوانید نمره رایتینگ خود را افزایش دهید.
در درس قبل درباره آرگیومنتهای پیچیده صحبت کردیم و در ادامه مسائل مربوط به آرگیومنتها اینبار درباره شرح و توضیح ایدهها در آرگیومنتهای رایتینگ صحبت خواهیم کرد.
در این درس اما اختصاصا میخواهیم به نحوه ساخت انواع آرگیومنت پیچیده در رایتینگ اشاره کنیم، اینکه این آرگیومنتها چه ویژگی هایی دارند و چطور ساخته میشوند.
در درس قبلی در مورد خلق انواع آرگیومنت صحبت کردیم، در این درس قصد داریم عمیقتر شده و در مورد آرگیومنتهایی که با استفاده از پیشبینی حاصل میشوند صحبت کنیم.
اگر دروس قبلی درباره انواع آرگیومنت ها را دنبال کرده باشید، ازین پس قادر خواهید بود یک آرگیومنت واضح را تشخیص دهید. در این درس قصد داریم به روش ساختن چنین آرگیومنتی البته با تاکید ویژه بر زبانی که برای این کار احتیاج است بپردازیم.
در جهت کمک به کسب نمره بالا و در ادامه پست قبل که در مورد انواع نتیجه گیری ها در رایتینگ آیلتس بود این بار به ایرادات رایج در رایتینگ خواهیم پرداخت و با ذکر مثال و تمرین نحوه اجتناب از این اشکالات را به شما آموزش خواهیم داد.
اگر شما هم به عنوان داوطلب آیلتس دغدغه کسب نمره بالای 7 در رایتینگ آیلتس را دارید، حتما پیشنهاد میکنیم در این پست با ما همراه باشید. در این پست قصد داریم شما را با انواع نتیجه گیری (conclusion) در رایتینگ آیلتس آشنا کنیم.
شاید خیلی از زبان آموزان مطلع نباشند که نوع آمادگی آنها و تمریناتی که انجام میدهند باعث میشود تا نتوانند نمره هدفشان را کسب کنند. در این پست یکی از اشکالات رایجی که زبان آموزان آیلتس مرتکب آن میشوند را با ذکر مثال بررسی خواهیم کرد.
گرامر زبان انگلیسی ابزاری بسیار نیرومند برای ارائه منسجم و دقیق ایدههای نویسنده با هدف نهایی درک بهتر برای مخاطب است. اگر از هر ساختار گرامری در جای مناسب آن و در زمان مناسب استفاده شود صورت طبیعی نوشته حفظ میگردد.