فهرست مطلب:
- از نحوه برگزاری آزمون اسپیکینگ مطلع می شوید.
- با فرمت سوالات اسپیکینگ آشنا می شوید.
- هر 3 بخش آزمون به صورت ویدیویی برایتان آماده شده است.
- خواهید دانست اگزمینر چه انتظاری از شما دارد.
این پست به مهارت اسپیکینگ آیلتس اختصاص دارد، اگر از جمله زبان آموزهایی هستید که در سطوح پیشرفته یادگیری قرار دارید خواندن این پست برای یادآوری برخی نکات کلیدی و پایه به شما توصیه میشود و اگر از جمله زبان آموزان تازه نفس هستید حتما این پست را جزو اولویت های مطالعه خود قرار دهید.
با توجه به روال آموزشی کشور احتمالا بر این باور هستید که نقطه شروع یادگیری آیلتس در هر مهارت تعیین سطح است اما باید بدانید که هر 4 مهارت آیلتس نقطه شروع خاص خود را دارد. نقطه شروع در هر مهارت آیلتس کسب اطلاعات پایه در مورد نحوه برگزاری آزمون آیلتس در آن مهارت (Skill) است. نقطه شروع یا نقطه صفر یادگیری اسکیل اسپیکینگ این است که درک صحیحی از نحوه برگزاری آزمون اسپیکینگ آیلتس داشته و بدانید اگزمینر (ممتحن) دقیقا چه انتظاری از شما دارد.
درک فرمت سوالات آزمون اسپیکینگ آیلتس
ممکن است خیلی از مخاطبان با این بخش آشنایی داشته باشند اما متاسفانه تعداد زیادی از زبان آموزان بدون دانستن اینکه باید چه انتظاری از روز آزمون داشته باشند در آن شرکت میکنند. برای اینکه با تاپیک های احتمالی که در آزمون اسپیکینگ مطرح میشود آشنا شوید، پست مربوطه را مطالعه کنید.
آزمون اسپیکینگ آیلتس به سه بخش تقسیم می شود و کل آزمون بین 11 الی 14 دقیقه طول می کشد.
بخش اول آزمون حدود 4 الی 5 دقیقه طول میکشد و در مورد شما و خانواده تان سوال میشود. اگزمینر ممکن است از شما در مورد زادگاه، کار یا تحصیلات، خانواده یا سرگرمی هایتان سوال کند. این بخش از سوالات طراحی شده تا به شما کمک کند آرام باشید و به طور طبیعی درباره موضوعات مورد علاقه تان صحبت کنید.
در بخش دوم آزمون، یک کارت با موضوعی خاص به شما داده میشود. در کارت لیستی از سوالات که باید در مورد آنها صحبت کنید، مطرح شده است. یک قلم و کاغذ در اختیار شما قرار میگیرد و 1 دقیقه برای خواندن کارت، یادداشت کردن و فکر کردن درباره آنچه که میخواهید بگویید به شما زمان داده می شود. پس از آن باید در 1 الی 2 دقیقه در مورد آن موضوع صحبت کنید و سوالات مطرح شده در کارت را به ترتیب پاسخ دهید. ممتحن در حین صحبت های شما هیچ گونه کمک یا سوالی را مطرح نمیکند.
بررسی تخصصی نحوه پاسخگویی به پارت دوم آزمون اسپیکینگ
بخش سوم آزمون انتزاعی بوده و معمولا چالش برانگیزترین قسمت برای زبان آموزان است. در این پارت از آزمون، اگزمینر سوالاتی مرتبط با صحبت هایی که در قسمت دوم مطرح کرده بودید از شما میپرسد که این قسمت بین 4 تا 5 دقیقه طول میکشد. همچنین ممکن است تواناییتان را در صحبت کردن در مورد گذشته، حال یا آینده به چالش بکشد. نظرتان را در مورد موضوع یا شرایطی خاص سوال کند و از شما بخواهد آن را نسبت به نظرات دیگران ارزیابی کنید و یا اینکه از شما بخواهد مقایسه ای بین دو موضوع انجام دهید.
تکنینک های پاسخگویی به پارت سوم آزمون اسپیکینگ آیلتس
اگزمینر آزمون اسپیکینگ چه انتظاری از شما دارد؟
چهار معیار مهم وجود دارد که ممتحن آزمون با توجه به آنها نمره شما را تعیین میکند. با دانستن این معیارها نحوه نمره دهی را آسان تر درک خواهید کرد. هر معیار %25 درصد از نمره شما را تشکیل میدهد که از 9 می باشد. در صورت مرتکب شدن اشتباه در هر معیار از شما نمره کم میشود که در نهایت باعث کم شدن نمره شما در مهارت اسپیکینگ خواهد شد. اگر میخواهید بدانید نحوه نمره دهی در آزمون آیلتس در هر 4 مهارت چگونه است، روی لینک مشخص شده کلیک کنید.
انسجام و پیوستگی ؛ سلیس و روان بودن ( Fluency and Coherence )
سلیس و روان بودن در انگلیسی یا همان Fluency ، توانایی شما در صحبت کردن به صورت روان و بدون هیچ وقفه غیر طبیعی را میگویند.
انسجام و پیوستگی در انگلیسی یا همان Coherence اشاره به این دارد که سنجش مفهوم کلام شما برای مخاطب چقدر آسان و قابل درک است.
منابع واژگانی ( Lexical Resource )
Lexical Resource یا همان منابع واژگانی به توانایی شما برای استفاده از طیف گسترده ای از واژگان در جای مناسب و با دقت لازم اشاره دارد.
دامنه گرامری و دقت ( Grammatical range and Accuracy )
Grammatical range یا همان دامنه گرامری از جمله مهمترین معیارها در اسپیکینگ است. جملات شما باید بدون خطا بوده و سعی کنید از طیف وسیعی از ساختارهای دستوری مناسب استفاده کنید.
تلفظ ( Pronunciation )
در نهایت براساس Pronunciation یا همان تلفظ قضاوت خواهید شد. گفتار شما باید روشن بوده و شامل طیف گسترده ای از ویژگی های تلفظ مانند صدای انطباق، استرس جمله و … باشد.
در آخر لینک یک ویدیو از یوتیوب را برایتان قرار می دهیم تا با چندین مثال از نحوه برگزاری آزمون اسپیکینگ آشنا شوید.
IELTS Speaking Test Full Part 1,2, 3
این پست ادامه دارد …
جهت آشنایی کامل شما با اسپیکینگ آیلتس، آموزش این مهارت را در قالب چندین پست آموزشی برایتان تدارک دیده ایم که این مطلب از جمله آنهاست. حال که با نحوه برگزاری آزمون اسپیکینگ آیلتس ، نوع سوالات و انتظارات اگزمینر آشنایی پیدا کردید. در ادامه برایتان 7 مرحله آمادهسازی برای مصاحبه اسپیکینگ آیلتس را آماده کرده ایم تا بتوانید خود را برای کسب بهترین نتیجه آماده کنید.
به این صفحه چه امتیازی می دهید؟
برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیازات 3.2 / 5. تعداد رای دهندگان: 5
تاکنون امتیازی ثبت نشده است! اولین کسی باشید که این صفحه را ارزیابی می کند.
متاسفیم که این صفحه برایتان مفید نبود!
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.
به نظرتان این صفحه چه کمبودی داشت که برایتان مفید نبود؟
دیدگاهتان را بنویسید
به این صفحه چه امتیازی می دهید؟
برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیازات 3.2 / 5. تعداد رای دهندگان: 5
تاکنون امتیازی ثبت نشده است! اولین کسی باشید که این صفحه را ارزیابی می کند.
متاسفیم که این صفحه برایتان مفید نبود!
نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.
به نظرتان این صفحه چه کمبودی داشت که برایتان مفید نبود؟